Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Küçükkuru’dan Engelliler Haftası Mesajı

Başkan Küçükkuru’dan Engelliler Haftası Mesajı

Başkan Küçükkuru’dan Engelliler Haftası Mesajı

Baskan Küçükkuru’dan Engelliler Haftasi Mesaji

“Her Bireyin Birer Engelli Adayi Oldugu Unutulmamali” Ibradi Belediye Baskani Serkan Küçükkuru 10-16 Mayis engelliler haftasi dolayisiyla bir mesaj yayinladi.

Engellilerin temel hak ve özgürlüklerini etkin bir sekilde kullanarak ülkemize katki veren bireyler olmalarini saglamak herkesin görevi oldugunu vurgulayan Baskan Küçükkuru mesajinda: “Her bireyin birer engelli adayi oldugu unutmamali ve herkes bu dogrultuda hareket etmelidir. Insanligin ortak sorunu olan ve bir gün her insanin basina gelme ihtimali olan engellilik hali ancak toplum tarafindan bilinçli hareket edilerek engelsiz bir yasam haline dönüstürülebilir. Bu sebeple engellilere yönelik hizmet anlayisi artarak sürdürülmeli, engelsiz bir yasam için engellilere yardimci olmak konusunda öncelik verilmelidir.

Engellerine ragmen hayata tutunmaya çalisan ve onurlu bir sekilde yasamak amaciyla hayatin içerisinde olan engelli vatandaslarimiz, toplum için önemli bir güç kaynagidir. Engelli vatandaslarimizin toplumsal yasama katilimlarini kolaylastirmak, desteklemek, karsilasabilecekleri tüm engelleri kaldirmak, yasam kalitelerini yükseltmek hepimizin görevidir. Engellerin birlikte asilacagina olan inancimla, 10-16 Mayis Engelliler Haftasinin toplumsal duyarliligimizin artmasina vesile olmasini temenni ederek, tüm engelli vatandaslarimiza saglikli, mutlu ve huzurlu bir yasam diliyorum ”dedi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli